Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt sorozatunk első előadásán, mely szeptember 27-én, kedden 18:00 órakor kerül megrendezésre az ELTE Bölcsészettudományi karának kampuszán.

Könnyű nyelv-e az angol? Könnyebb-e más nyelveknél? Vajon milyen nyelvtípusba sorolhatjuk? Valóban kevés nyelvtana van-e az angolnak? Nádasdy Ádám nyelvész, költő, valamint egyetemi docens előadásában mélyülhet el az érdeklődő a sokat vitatott téma problematikájában, melynek aktualitása vitathatatlan. Szabadegyetemünk korosztálytól függetlenül ajánlja programját mindazoknak, akiket foglalkoztat a korunkat meghatározó angol nyelv világban betöltött szerepe.  

Szerző: __hege__  2011.09.21. 03:10 Szólj hozzá!

Címkék: ; http://seaswiki.elte.hu/szabadegyetem/angolavilagban http://www.facebook.com/groups/elte.szabadegyetem/ http://www.facebook.com/event.php?eid=290485150967774

A bejegyzés trackback címe:

https://angolavilagban-szabadegyetem.blog.hu/api/trackback/id/tr783242486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása